Om oss

Present-online.se är en webbplats för dig som letar efter en bra och fin present att köpa på nätet och skicka till någon som du bryr dig om.

Vi ger dig tips om presenter som kan passa bra i olika sammanhang. Här kan du bland annat hitta förslag på roliga presenter som gör någon riktigt glad. Ett gott skratt förlänger livet sägs det och vad kan bli en bättre gåva än det?

Letar du efter presenter till honom? Kanske till din pojkvän, man, fästman eller en tillfällig flört? Vi har sammanställt många bra tips. Vi har även en populär artikel om presenter till henne enligt samma principer. Vår genomgång av personliga presenter är också uppskattad.

Vi har gjort grundlig research och hittat de trevligaste presenterna från några av de bästa presentbutikerna online. Förutom att tipsa och ge förslag på konkreta gåvor att köpa ger vi även inspiration och idéer kring vilken typ av presenter som kan passa.

Dessutom berättar vi vad du bör tänka på när du handlar presenter på nätet. Läs gärna vår FAQ med vanliga frågor och svar.

Titta gärna in hos oss då och då. Vi uppdaterar sidan ständigt med nya presentidéer!

Så tjänar vi pengar

Webbsajten Present-online.se finansieras helt och hållet av så kallade affiliateintäkter. Det betyder att vi samarbetar med ett antal butiker som ger oss provision på eventuell försäljning.

När du klickar på någon av de presenter som vi tipsar om online hamnar du hos den webbutik som säljer varan. Dessa länkar kallas för reklamlänkar. När du klickar på en sådan läggs en cookie i din browser som visar att det var hos oss som du hörde talas om produkten. Om du sedan köper presenten i fråga får vi en liten provision från handlaren som tack för hjälpen att vi förmedlat en kund.

Viktigt att poängtera är att du som besökare inte betalar något extra. Du betalar exakt samma pris som om du gått direkt till butiken i fråga. För oss betyder dock denna inkomst mycket då det hjälper oss att finansiera driften av webbsajten.

För oss är användarupplevelsen och du som besökare det viktigaste av allt. Därför kan du känna dig trygg i att de tips och köpråd som vi ger alltid är genuina.

Vill du veta hur vi behandlar dina persondata? Läs då gärna vår cookiepolicy och vår integritetspolicy.