Presenter till honom

Vilka presenter passar att köpa till honom? Vi har letat reda på de bästa överraskningarna för din äkta hälft.

Det är enklare än vad du tror att överraska din pojkvän eller man – oavsett om det är till alla hjärtans dag, födelsepresent eller bara en spontan gåva.

Häng med så ska vi visa några exempel på bra presentbutiker!

Presentförslag till honom

Oförglömlig resa
Upplevelser i luften

Ge den äventyrslystna mannen i ditt liv den perfekta presenten genom att boka en spännande flygupplevelse som kommer att ge honom en känsla av frihet och adrenalin.

Låt honom uppleva fantastiska landskap från ett helt nytt perspektiv med en tandemflygning eller helikoptersightseeing.

Och om han verkligen vill testa sina färdigheter, låt honom ta kontrollen själv och spaka ett flygplan på egen hand!

 

Motorupplevelser
Spänning bakom ratten

Har du en motorintresserade man? 

Ge honom en chans att uppleva spänningen bakom ratten i en smidig sportbil eller en kraftfull muskelbil på utmanande terränger.

 

Äventyrsupplevelser
Äventyrsupplevelse

Varför inte ta med honom på en spännande äventyrsupplevelse på mark, höjd, land eller hav?

Från bergsklättring och forsränning till tandemhopp och dykning. Detta kommer få hans adrenalin att pumpa alla gånger.

Reklamlänk för greatdays

Så skickar du en present till honom

Hur gör man för att hitta en bra present för honom? Här är våra tips:

 1. Fundera på vem han är. Uppskattar han roliga prylar, något praktiskt eller föredrar han att uppleva något tillsammans med dig?
 2. Bestäm hur mycket du vill lägga. Till en ”vanlig” födelsedag kan det kanske vara lämpligt att lägga 300 – 500 kronor. Är det en jämn födelsedag skulle vi nog satsa 500 – 3000 kronor. En spontan present kan få kosta från 100 till 1000 kronor. Men det är förstås helt upp till dig.
 3. Köp present online. Klicka på någon av presentbutikerna här ovan som du tycker verkar intressant så kommer du direkt till nätbutiken.
 4. Få snabb hemleverans. Alla butiker som vi tipsar om här på Present-online.se erbjuder snabb hemleverans. Du kan skicka presenten direkt till mottagaren om du vill!
PresentbutikPresentbutikerPresenterTill butiken
Upplevelser i Sverige
Greatdays

Greatdays

Uppskattade presentkort

 • Motorupplevelser
 • Naturupplevelser
 • Relaxupplevelser (Spa & behandlingar)
 • Sport & fritid (Inom- och utomhus aktiviteter)
 • Äventyrsupplevelser av olika slag
 • Hotellvistelser (Hotell, slott & herrgårdar)
 • Flygturer (Skärmflyg, helikopter, segelflyg)
 • Mat & dryck
 • Kulturupplevelser

Rerklamlänk för greatdays

Till butiken
Snabbt & Enkelt
Smartphoto

Smartphoto

Populära och uppskattade fotoprodukter

 • Fotoböcker
 • Fotopresenter (Mobilskal, muggar, kuddar, mm)
 • Canvas och Väggkonst
 • Fotokort
 • Bilder och förstoringar
 • Fotokalenders

Rerklamlänk för Smartphoto

Till butiken
Leverans samma dag
Interflora

Interflora

Blommor för alla tillfällen

 • Möjlighet att lägga till en extra gåva
 • Skicka blommor utomlands till ca 150 länder

Rerklamlänk för Interflora

Till butiken

Köp present till kille – tips

En present till honom

Visst gillar killar presenter! Ett tips är att utgå från hur din kille är och vilken relation ni har. Orsaken till att du vill ge en gåva spelar självklart också roll.

Kan man ge blommor till sin kille? Självklart. Men det finns mycket mer som kan passa. En upplevelse är en av våra favoriter. Dels finns det många häftiga upplevelser att välja bland, dels är det något som ni kan göra tillsammans. Nästan garanterad succé.

Choklad eller något annat ätbart är alltid populärt, speciellt om det är en liten present du är ute efter, till exempel på alla hjärtans dag. Det finns godis och choklad i brandade kartonger med din killes namn på. Det kan vara roligt!

Många killar uppskattar att få något som har med dryck eller mat att göra eller något som får dem att känna sig som en riktig gentleman!

Ett annat tips är att köpa en personlig present till honom. Kanske något med hans namn graverat? Eller en fotobok med minnen från något som ni gjort tillsammans.

Handla en present till din man

Vad köper man i present till en man som har allt? Ja det är inte lätt, men tro oss – han har inte allt.

Varje år kommer det ut nya häftiga och smarta prylar som passar perfekt att ge bort. Fantasin verkar aldrig ta slut när det gäller roliga presenter heller.

Så oroa dig inte – vi hjälper dig med de bästa presenttipsen så att du hittar den perfekta gåvan till din make. Ta en titt i listan högst upp på denna sida så förstår du vad vi menar.

Ett sätt att hitta rätt är att utgå från vad din man är intresserad av. Gillar han matlagning, goda drycker, golf eller resor? Gillar han något av detta kanske en serveringsbräda, provsmakarglas för whisky, personliga golfbollar eller en upplevelsepresent kan passa.

Men varför inte ge bort något som ni kan njuta av tillsammans? Kanske en vinprovning, spa eller en båttur i skärgården kan vara en bra present?

Sammanfattning

Det är lättare än vad du tror att hitta en fin present till herr – oavsett om det är din make, pojkvän eller någon du dejtar. Eller kanske du söker något till svärfar, morfar eller farfar?

Pojkar eller män – det spelar ingen större roll. Det viktiga är att du utgår från vem det är och vad han gillar. Föredrar han något personligt eller något roligt? Kanske något praktiskt? En upplevelse brukar nästan alltid uppskattas, oavsett vem ”han” är.

Kom ihåg att det är tanken som räknas, inte priset. Våga vara personlig genom en medföljande hälsning så brukar presenten till honom uppskattas extra mycket!

Vanliga frågor och svar

Vad köper man till mannen som har allt?

En upplevelse är det bästa du kan köpa till en man som har allt. Även om han inte behöver fler prylar kan man aldrig få nog av nya fina upplevelser. Gärna tillsammans med dig!

Vad ska jag köpa till honom?

öp gärna något som du vet att han kommer att använda. Oavsett om presenten är rolig eller personlig kan den samtidigt vara praktisk. Eller så köper du en upplevelse. Enkelt men otroligt bra!

Vad vill alla killar ha i present?

Alla killar är olika så det är svårt att ge något som alla vill ha. Men en upplevelse är nog en sådan sak som passar de flesta killar och i de flesta situationer.

Vad tycker killar om?

Allt möjligt. Vissa killar gillar matlagning, goda viner eller whisky. En del tycker om sport. Vissa uppskattar roliga prylar. Andra gillar en bra bok. De flesta killar gillar att få en upplevelsepresent.

Vad önskar sig killar i födelsedagspresent?

Det beror på hur gammal killen är. Barn önskar sig oftast leksaker medan vuxna killar sällan har en önskelista. Våga överraska honom istället!