Presenter till henne

Letar du efter presenter till henne? Present-online.se är rätt plats. På denna sida hittar du den bästa presenten för din tjej eller kvinna – eller din tjejkompis för den delen!

Du ska inte tro att det är svårt att köpa bra presenter till henne online. Det finns mängder med fantasifulla alternativ att välja bland.

Fortsätt läsa så får du de bästa tipsen på presenter online.

Presentförslag till henne

Koppla av & njut
Spa och Relax

Letar du efter den ultimata presenten till en kvinna som förtjänar att koppla av och ta hand om sig själv? 

Ge henne chansen att fly vardagens stress genom en avkopplande spa-weekend med olika behandlingar.

Med allt från bubbelpooler till skönhetsbehandlingar och massage, kommer hon att känna sig helt avslappnad och förnyad efter denna upplevelse.

Smakupplevelser
Mat & Dryck

Ge den mat- och dryckesintresserade kvinnan i ditt liv den perfekta presenten genom att boka en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga.

Smaka på kreativa rätter som kittlar smaklökarna och låter henne upptäcka nya kulinariska höjder. 

Övernattningar
Hotellvistelser

Varför inte överraska henne med en hotellvistelse som hon aldrig kommer att glömma?

Ge henne en chans att koppla av och ta hand om sig själv på ett lyxiga hotell. Eller ta med henne på en romantisk weekend i en annan stad för en minnesvärd upplevelse tillsammans.

Ge henne en present hon aldrig kommer att glömma!

Reklamlänk för greatdays

Så skickar du en present till henne på nätet

Det är lätt att överraska henne med en present som du köper online. Här är vår guide:

 1. Tänk på vem hon är. Är det en tjej eller kvinna? Vad har ni för relation? Vilka intressen har hon? Vad är det för tillfälle som ni ska fira? Detta kan ligga till grund för vilken gåva du köper.
 2. Bestäm dig för hur mycket pengar presenten får kosta. Många presenter för henne kostar runt 300 – 500 kronor. Ofta kan det räcka till en ”vanlig” födelsedag. Är det ett jämnt år så kan du lyxa till det – kanske 500 – 3000 kronor? Till alla hjärtans dag eller som spontan present kan allt från 100 till 1000 kronor passa.
 3. Köp en gåva på nätet. Handla direkt hos någon av de butiker som vi samarbetar med. Klicka bara på den butik du vill beställa ifrån så kommer du direkt affären.
 4. Snabb och smidig hemleverans. Vi samarbetar bara med butiker som har snabb leverans. Ofta har du (eller din tjej, tjejkompis eller kvinna) presenten inom tre dagar.
PresentbutikPresentbutikerPresenterTill butiken
Leverans samma dag
Interflora

Interflora

Blommor av alla de slag och tillfällen

 • Möjlighet att lägga till en extra gåva, ex. smycke, choklad
 • Skicka blommor utomlands till ca 150 länder

Rerklamlänk för Interflora

Till butiken
Upplevelser i Sverige
Greatdays

Greatdays

Uppskattade presentkort

 • Naturupplevelser
 • Relaxupplevelser (Spa & behandlingar)
 • Sport & fritid (Inom- och utomhus aktiviteter)
 • Äventyrsupplevelser av olika slag
 • Hotellvistelser (Hotell, slott & herrgårdar)
 • Flygturer (Skärmflyg, helikopter, segelflyg)
 • Mat & dryck
 • Kulturupplevelser

Rerklamlänk för greatdays

Till butiken
Snabbt & Enkelt
Smartphoto

Smartphoto

Populära och uppskattade fotoprodukter

 • Fotoböcker
 • Fotopresenter (Mobilskal, muggar, kuddar, mm)
 • Canvas och Väggkonst
 • Fotokort
 • Bilder och förstoringar
 • Fotokalenders

Rerklamlänk för Smartphoto

Till butiken

Vilka presenter gillar tjejer?

Att ge ett svar på frågan vilka presenter tjejer gillar är svårt. Det finns så många olika smaker och intressen!

Du måste helt enkelt utgå från personen som du ska köpa presenten till. Men här är några idéer som du kan ta till dig:

 • Roliga presenter – om du vill göra henne glad köper du något som är riktigt skoj. Men tänk på att för mycket humor ibland kan kännas lite opersonligt också. Kanske är det något romantiskt hon innerst inne önskar sig?
 • Personliga presenter – en personlig gåva slår aldrig fel om du ger den till någon som står dig nära. Din tjej, kvinna eller tjejkompis uppskattar alltid en present som är personligt utformad. Kanske en fotobok eller något med gravyr på?
 • Praktiska presenter – passar perfekt om hon ska ha nytta av presenten också. Det kan vara en fin kopp, ett serveringsset, ett förkläde eller ett klädesplagg.
 • Upplevelser – vem uppskattar inte en härlig och unik upplevelse? Detta är en present som ni kan uppleva tillsammans dessutom. Delad glädje är dubbel glädje!

Presenttips till din kvinna

Present till henne

Vad ska man köpa till henne egentligen? Det är en fråga som varje man (eller kvinna) nog har undrat över i varje fall en gång. Att det ska vara så svårt!

Det behöver inte vara så krångligt egentligen.

Första tipset är att tänka efter vad som gör henne riktigt glad. Gillar hon prylar eller upplevelser. Många av oss har alldeles för många saker redan och därför kan en upplevelse passa perfekt. Upplev något tillsammans med din fru så skapar ni ett gemensamt minne för livet samtidigt!

Men ibland vill man trots allt ge bort något som varar länge. Då kan en personlig present till din hustru passa perfekt. Köp något som får henne att tänka på dig – eller på er. Kanske beställa något med gravyr?

En fotobok är ett exempel på gåva som uppskattas mycket. Då måste du förstås lägga ner tid på att sätta ihop boken också, vilket visar att du bryr dig extra mycket.

Sist men inte minst – oavsett vad du köper – gör presenten riktigt personlig med en fin hälsning på ett vackert kort!

Sammanfattning

Högst upp på denna sida hittar du bra presentbutiker med presenttips som du kan köpa till henne online. Oavsett om det är en födelsedagspresent, något för alla hjärtans dag eller en spontan överraskning hittar du något som gör din tjej, fru eller tjejkompis riktigt glad.

Vårt tips när du handlar en present till en dam är att alltid utgå från vad din kvinna, tjej eller kompis tycker om. Är det roliga presenter, personliga eller mer praktiska? Upplevelser är något som de flesta damer älskar.

Lycka till i letandet och hör av dig om du har frågor!

Vanliga frågor och svar

Vad vill kvinnor ha i present?

Det är olika. Men de flesta kvinnor uppskattar något personligt. Blommor, choklad eller en fotobok. Upplevelser går nästan alltid hem också. Vad du än köper, visa att du bryr dig!

Vad köpa till tjejkompis?

Det finns massor med förslag. Kanske doftljus, ett fint badlakan, lyxiga badrumsprodukter eller parfym? Spel och strumpor är andra bra presenttips.

Vad kan man ge en 20 årig tjej?

Om 20-åringen nyss flyttat hemifrån kan det passa med något inom inredning, kanske något till köket. Ett presentkort eller en tidningsprenumeration kan också vara uppskattat.

Vad ska jag köpa till henne?

Fundera på vad hon gillar. Var inte rädd att göra det riktigt personligt om du står henne nära. Personliga presenter och upplevelser brukar uppskattas.

Vad önskar sig en kvinna?

En kvinna önskar sig uppmärksamhet. Ge henne det! Därför kan en av de bästa presenterna för kvinnor vara en romantisk upplevelsepresent.