Personliga presenter

Ge bort en unik och personlig present till någon som du tycker om eller som står dig nära.

Med personliga presenter ger du bort något som får mottagaren att verkligen känna sig uppskattad. Du visar att du bryr dig och har lagt tid på att förbereda något speciellt.

Häng med för att läsa mer om våra bästa tips!

Här kan du köpa personliga presenter

ButikPresentbutikerSpeciella tillfällenTill butiken
Snabbt & Enkelt
Smartphoto

Smartphoto

Skapa personliga fotoprodukter

  • Fotobok med bilder från speciella tillfällen
  • Sätt ett foto på ett mobilskal, mugg eller kudde
  • Skapa ett fantastiskt intryck på väggarna med en tavla
  • Förstora och rama in minnesvärda bilder
  • Gör din egen fotokalender 

Rerklamlänk för Smartphoto

Till butiken

Vad är en bra personlig present?

Överraska någon som du tycker om eller som står dig nära med en riktigt personlig present. Det är en fin gåva som alla uppskattar att få. Genom göra din gåva riktigt personlig visar du att du bryr dig om personen i fråga och att du har lagt tid på att hitta något som passar.

Exempel på en personlig present

En bra personlig present är, just det, ”personlig”. Det kan till exempel betyda att gåvan återspeglar något som ni har gemensamt eller som ni har upplevt tillsammans.

Det finns många exempel. Fotoböcker och andra fotopresenter använder bilder för att visa härliga ögonblick som ni haft.

Med presenter med gravyr kan du gravera mottagarens namn eller kanske en skön hälsningsfras.

En annan populär personlig gåva är presenter med logotyp där själva loggan bytts ut mot mottagarens namn.

För att hitta den bästa personliga presenten är vårt råd att utgå från vem som ska få den. Vad kommer mottagaren att uppskatta? Ska det vara en rolig present eller kanske något mer minnesvärt?

Skicka personliga presenter online

Tack vare internet är det lätt att överraska någon genom att snabbt och enkelt beställa sina personliga presenter på nätet.

Så här går det till

Present-online.se ger dig tips på de bästa personliga presenterna till pojkvän, flickvän, bästa vän, honom, henne. You name it.

Så här gör du:

  1. Välj ett presentombud i listan. Nu hamnar du hos någon av våra samarbetspartners.
  2. Välj presenten som du önskar skicka.
  3. Betala. Genomför köpet och betala med kort, Swish eller faktura.
  4. Välj en hälsning. Du kan oftast välja att skicka med en personlig hälsning.
  5. Klart. Din gåva skickas direkt till mottagaren eller så kan du välja att få den skickad till dig själv först ifall du vill räcka över den personligen.

Tänk på vem mottagaren är

Nyckeln till att hitta en passande gåva är att tänka på vem mottagaren är. Det finns inte en typ av personlig gåva som passar i alla situationer. Till saken hör att du kan behöva lägga lite tid på att fundera över vad just din mottagare uppskattar.

Skicka personlig present till pojkvän eller flickvän

Ska du köpa en personlig present till din pojkvän eller flickvän, kanske som alla hjärtans dag-present, så kan något romantiskt passa. Kanske en fotobok med gemensamma minnen?

En nyckelring med ett hjärta, gosedjur med personligt tryck eller smycken med gravyr är exempel på gåvor som alltid brukar uppskattas.

Köp personlig present till honom eller henne

Vad tycker din äkta hälft om? Överraska honom eller henne med en riktigt personlig present som gör högtiden minnesvärd. Det kan vara ölglas eller te-mugg med gravyr, en personlig bok, ett fotpussel eller en graverad vinkylare. Ja exemplen är många.

Se presenter till honom | Se presenter till henne

Beställ presenter till fars dag eller mors dag

Till fars dag och mors dag ska det köpas presenter så klart! Överraska pappa eller mamma med något som får dem att minnas dig, något riktigt personligt!

Pappa kanske vill ha ett dryckespaket med graverad serveringsbräda? Kanske strumpor med tryck? Eller varför inte ett personligt fickparaply som det står ”Världens bästa pappa” på?

Mamma kanske uppskattar en personlig bok, en kaffekopp med fotografi på eller varför inte en chokladask som det står mamma på?

Överraska din bästa vän

Några av de bästa gåvorna är de som man får av en kompis som står riktigt nära. Gör din bästa vän riktigt glad och överraska med en gåva som förevigar era minnen tillsammans.

Födelsedagspresenter

Här på present-online.se kan du hitta mängder med personliga presenter för alla typer av födelsedagar. Från nyfödd till 100 år. Några av de vanligaste födelsedagarna att markera med en gåva är givetvis de jämna, som exempelvis 30 år, 40 år och 50 år.

Men frågar du oss är det värt att fira varje födelsedag med en riktigt personlig gåva.

Sammanfattning

På denna sida har vi samlat de bästa tipsen på personliga presenter att köpa online. Oavsett om du letar efter en gåva för din pojkvän, flickvän, far, mor, barn eller din bästa vän hittar du den här.

Tänk på att alltid fundera över vem mottagaren är och anpassa gåvan därefter. En personlig present brukar uppskattas eftersom det visar att du verkligen tänker på personen i fråga och har ansträngt dig för att hitta något som passar.

Frågor och svar (FAQ)

Vad ska jag köpa för personlig present?

De flesta personliga presenter är perfekta som minne. Men fundera över om gåvan ska vara mer praktisk, till exempel en t-shirt eller strumpor, eller om den ska vara mer minnesvärd, som exempelvis en fotobok eller personlig bok.

Hur mycket kostar personliga presenter?

Många gånger går det att hitta gåvor i denna kategori som kostar mellan 100 och 500 kronor.

Varför är det bra att handla en personlig gåva?

Du visar att du bryr dig och har lagt tid på att förbereda något som mottagaren verkligen uppskattar.

När passar det att köpa något personligt och ge bort?

Nästan när som helst! Ska du ge bort något till mormor, morfar, farmor, farfar, ett barn, bror, syster, pojkvän eller flickvän? Då passar det utmärkt. Likaså om du letar något till din fru eller man.

Var hittar jag de bästa personliga presenterna?

På present-online.se får du mängder med tips på de mest intressanta, personliga och passande presenterna för alla tillfällen.